Wat is QicsTime?

Met QicsTime* kunt u eenvoudig tijdschrijven en factureren. Veel tevreden klanten gingen u voor. Waarom? Omdat het softwarepakket het primaire proces perfect stroomlijnt en optimaliseert, hoe complex hun organisatie ook is.

QicsTime, speciaal ontwikkeld voor zakelijke dienstverleners zoals ICT-bedrijven, accountantskantoren en consultancy-bedrijven, biedt uitgebreide mogelijkheden als het gaat om urenregistratie, de facturatie van diensten, contracten en producten en de financiële verantwoording van het geheel. Bovendien koppelt QicsTime met diverse financiële pakketten, zoals Exact (Globe, Synergy, Financials + Online), Twinfield en AuditCase. Door het beste van twee (of meer) werelden aan elkaar te verbinden, krijgt u een optimale best-of-breedoplossing die aan al uw functionele wensen voldoet.

Krijg met QicsTime dus grip op uw urenregistratie, verstuur snel de juiste facturen en krijg (financieel) inzicht in uw bedrijf.

*QicsTime bestaat uit een web- en een Windowsapplicatie die bij u geïnstalleerd wordt. Hebt u liever een volledige cloudoplossing? Bekijk dan hier de mogelijkheden van QicsMilestones.