Rondleiding

Met QicsTime kunt u eenvoudig tijdschrijven en factureren. Veel tevreden klanten gingen u voor. Waarom? Omdat het softwarepakket het primaire proces perfect stroomlijnt en optimaliseert, hoe complex hun organisatie ook is. QicsTime is speciaal ontwikkeld voor zakelijke dienstverleners zoals ICT-bedrijven, accountantskantoren en consultancy-bedrijven.

Lees meer

Uren schrijven en onkosten declareren is een klusje waar weinig mensen enthousiast van worden. En geef ze eens ongelijk. Het is vaak omslachtig en kost onnodig veel tijd. 
 

Lees meer

Om factuurvoorstellen te genereren dienen onder meer eerst uren en onkosten goedgekeurd te worden. Als projectleider of afdelingshoofd ziet u aan welke projecten uw werknemers hun tijd hebben besteed en of de weekstaten volledig zijn ingevoerd. Met QicsTime keurt u niet alleen uren en onkosten goed, maar ook voorschotten, fixed fees, contracten en abonnementen.

Lees meer

QicsTime biedt uitgebreide facturatiemogelijkheden, zodat u altijd de beste nota voor uw klant maakt. Denkt u hierbij aan prijsafspraken, zoals uren maal tarief, fixed fees, contracten en voorschotten. Uiteraard kunt u de gegenereerde voorstellen ook gewoon bewerken.

Lees meer

Hebt u een bedrijf met meerdere divisies in één of meerdere landen? Dan hebt u mogelijk behoefte aan extra mogelijkheden zoals intercompany-functionaliteit, het instellen van verschillende valuta en verschillende talen.

Lees meer

In QicsTime heeft u tientallen rapporten tot uw beschikking. Deze helpen u inzicht te krijgen in uw organisatie. Zo ziet u bijvoorbeeld in het onderhanden werk wat de productie is en leest u in het Bezettingsrapport hoe het staat met de bezetting van uw medewerkers, afdelingen en/of bedrijven. 

Lees meer

Als zakelijke dienstverlener bent u wel eens onderweg. Via de mobiele website van QicsTime kunt u heel eenvoudig vanaf iedere smartphone of tablet tijdschrijven. Zo hoeft u niet te wachten tot u thuis of weer op kantoor bent om te registreren wat u gedaan heeft. Het enige wat u nodig heeft is een WIFI- of 3G/4G-verbinding. De geboekte uren staan uiteraard direct in QicsTime.

Lees meer

videopng

Instructievideo's

Een video laat soms net meer zien dan een geschreven handleiding. Wij bieden verschillende instructievideo’s. Deze zijn te vinden op onze supportwebsite. Bekijk hier onze instructievideo's.


Katwijk, 31 juli– Vanaf vandaag is er een koppeling beschikbaar tussen QicsTime (urenregistratie en facturatie) en Easy Exchange van Easy Systems (e-facturatie specialist). Deze koppeling maakt het mogelijk om facturen vanuit QicsTime via het Europese e-facturatienetwerk (PEPPOL) in de elektronische postbus van de ontvanger af te leveren.

Lees meer