Twinfield

Twinfield is de eerste en grootste webdienst voor online boekhouden in Europa. Speciaal voor alle organisaties die gebruik maken van Twinfield voor de boekhouding, maar die veel verwachten van hun urenadministratie en -facturatie, heeft Qics een koppeling tussen QicsTime en Twinfield gerealiseerd.

EntiteitImportExport
Klantgegevens
Verkoopboeking

Klantgegevens

De koppeling zorgt ervoor dat klantgegevens die in Twinfield worden beheerd, geïmporteerd kunnen worden in QicsTime. U hoeft mutaties in klantgegevens en nieuwe klanten dus niet in beide systemen door te voeren. De mutaties worden ingevoerd in Twinfield en met een eenvoudige handeling kunnen deze worden bijgewerkt in QicsTime.

Verkoopboeking

Om fouten in de administratie te voorkomen zorgt de koppeling er voor dat uitgefactureerde bedragen goed worden opgenomen in de administratie. De facturatie van gewerkte uren en gemaakte kosten vindt plaats in QicsTime. Facturen kunnen hierin eenvoudig worden aangemaakt, gewijzigd en verstuurd. De koppeling zorgt er voor dat het gefactureerde bedrag als verkoopboeking naar Twinfield geëxporteerd kan worden.