Joanknecht over de kracht van Qics

Joanknecht is een trouwe klant van Qics. Het accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd in Eindhoven gebruikt al bijna tien jaar QicsTime voor de urenregistratie en facturatie. Manager Business & ICT Joost Kemps blikt tevreden terug en kijkt tegelijk ook verwachtingsvol vooruit: “Ik hoop dat QicsTime net zo goed blijft als dat het nu is en het pakket blijft mee ontwikkelen met de laatste technologieën.” 

Een overstap naar Exact Globe was destijds reden ook naar een oplossing te zoeken voor de urenregistratie en facturatie. “We hebben toen meerdere opties bekeken. Bijna alle partijen gaven aan dat we het pakket eerst maar eens moesten aanschaffen. Qics zei als enige aanbieder: ‘probeer het eens een paar maanden en we helpen jullie ook met de inrichting.’ Dat is wat mij betreft de kracht van Qics. Als je dat zegt, sta je echt achter je product en laat je zien dat je erop vertrouwt dat het gaat werken”, zegt Joost.

QicsTime voldeed volgens hem ook nog eens aan de specifieke wensen van het kantoor: “Qics, als relatief kleine partij, had daar echt aandacht voor. Je merkt bij grotere spelers dat je één van hun vele klanten bent. Vaak dien jij je aan te passen, mee te gaan met hun visie en is het lastig als je iets wilt dat van de standaard afwijkt. Wij denken graag vanuit onze eigen visie en zoeken pakketten die daarop aansluiten. Soms kiezen we dan bewust voor een best-of-breed-pakket in plaats van een totaaloplossing.”

Joanknecht, dat zijn meeste klanten in de Brainport-regio heeft, werkt nog steeds naar alle tevredenheid met QicsTime en verwacht dat ook de komende tijd te blijven doen. Joost: “De aanschaf was in eerste instantie puur voor de uren en facturatie. Inmiddels zijn we ook actief met projecten en budgetten. Dat kan nu ook in QicsTime. Je kan zeggen dat we door de jaren heen met elkaar zijn meegegroeid. Momenteel loopt er een pilot met QicsPlanner*. Het is voor ons een goed moment daar juist nu mee te gaan werken. We zijn pas kort bezig, maar hebben in één maand tijd al veel inzicht verkregen. Dat overtuigt ons dat we goed op weg zijn.”

*inmiddels (20-09-2016) is er voor QicsPlanner gekozen en is de implementatie afgerond.

  • 23-06-2016