Ervaringen van enkele van onze klanten

Joanknecht over de kracht van Qics

Joanknecht is een trouwe klant van Qics. Het accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd in Eindhoven gebruikt al bijna tien jaar QicsTime voor de urenregistratie en facturatie. Manager Business & ICT Joost Kemps blikt tevreden terug en kijkt tegelijk ook verwachtingsvol vooruit: “Ik hoop dat QicsTime net zo goed blijft als dat het nu is en het pakket blijft mee ontwikkelen met de laatste technologieën.”

Lees meer

Koppel Belastingadviseurs; meer doen met dezelfde medewerkers

“Iedereen hield zijn uren bij in Excel. Aan het einde van de maand werden deze gegevens verzameld en in Exact geboekt om te kunnen factureren. Het ging toen nog om 3 mensen, maar het was ons duidelijk dat dit sneller en efficiënter moest kunnen.” Met QicsTime is dit gelukt.

Lees meer

Qics in gesprek met FSV accountants en adviseurs

FSV is een full service accountancy- en adviesbureau. Naast accountants heeft FSV ook een groot aantal hoog opgeleide fiscalisten, juristen en P&O adviseurs in dienst. Hierdoor hebben zij voor ondernemers en zeer breed pakket aan diensten beschikbaar op één adres. Directielid Geurt Hogenbirk en controller Bernie de Vaan vertellen waarom FSV nu juist gekozen heeft voor QicsTime.

Lees meer

hakbaakpng

Hak + Baak over Qics

"Qics sluit naar onze mening goed aan op de eisen en wensen van een accountantskantoor."

"Qics is daarbij ook nog volledig geïntegreerd met Exact. Een gebruiker merkt niet of hij nu met Qics of met Exact Synergy werkt."

"Het belangrijkste voordeel van deze totaaloplossing is de verkregen efficiency. Zowel in onze dienstverlening als binnen onze interne informatiebehoeften."

Kees Ippel
Vennoot bij Hak + Baak Accountants


TMC professionaliseert het tijdschrijf- en facturatieproces

TMC Group N.V. (TMC) detacheert hoogopgeleide professionals in technische omgevingen bij opdrachtgevers die gespecialiseerd zijn in hightech, R&D, ICT en bouw & civiel. In 2013 besloot TMC het proces van urenschrijven en factureren te professionaliseren. Qics leverde de software en de dienstverlening om dat met TMC te realiseren.

Lees meer

Qics in gesprek met Balance

Balance is een bureau voor project- en interim-management. Zij voert complexe en omvangrijke projecten en veranderingstrajecten uit. Balance focust op een drietal werkgebieden: financieel, juridisch en technisch management. Verder is zij gespecialiseerd in Nederlandse en Europese subsidiedienstverlening.

Balance gebruikt QicsTime nu 2 jaar voor haar urenregistratie. Voor ons een reden om te vragen hoe Balance het gebruik en de overgang heeft ervaren.

Lees meer

Qics in gesprek met iCreative

ICreative levert oplossingen voor het digitaal verwerken van bedrijfsdocumenten zoals inkoopfacturen, vrachtbrieven, certificaten en poststukken. Daarnaast leveren zij oplossingen voor e-facturatie en het inkoop/procurement proces. Niet alleen vanwege hun marktleidende oplossingen Basware, Kofax en EasyDistribution krijgt ICreative vaak de voorkeur boven hun concurrenten, ook hun ervaring en hun proces- en materiedeskundigheid geven vaak de doorslag. Onderzoeksbureau Forrester kenmerkte niet voor niets hun ‘Procure-to-Pay’-aanbod als het meest compleet en het meest gebruiksvriendelijk. Manager Operations, Kees Hakvoort, vertelt waarom zij nu juist voor QicsTime gekozen hebben.

Lees meer